Spiegelen met de ondernemer

Nagenoeg iedere ondernemer heeft wel de behoefte om periodiek de eigen zakelijke beslommeringen eens tegen het licht te houden tegenover iemand die er iets verder vanaf staat en die de dingen iets objectiever kan beoordelen. Echter niet iedere ondernemer kan terugvallen op een aandeelhouder, een eigen managementteam of een directe vertrouwenspersoon.

In die situaties kunnen juist wij uitkomst bieden. Wij hebben namelijk jarenlange eigen praktijkervaring en wij kijken dagelijks mee over de schouders van ondernemers die in diverse verschillende branches actief zijn en met allerlei verschillende issues te maken hebben. Zodoende kunnen wij ons bijzonder snel inleven in elke specifieke situatie of omstandigheid en als het ware de situatie ‘lezen’.

Wij houden u dus graag een spiegel voor, wij denken mee en sparren met u en ondersteunen bij het bepalen van een tactiek of een strategie. Bij voorkeur richten wij ons op de langere termijn en voorkomen wij gekunstelde korte termijn oplossingen die niet werken of die niet duurzaam zijn.

Sommige van onze klanten zijn direct met ons in contact gekomen vanwege de behoefte aan regelmatig onze ‘BMO-spiegel’ voor gehouden te krijgen; anderen weer verstrekken ons eerst andere opdrachten en geven later aan dat ze graag met een regelmaat en frequentie die hen past, met ons in contact willen blijven om te kunnen sparren.